0 - 0,00 €
Vaša spletna knjigarna

vračilo in zamenjava

VRAČILO IN ZAMENJAVA

V primeru, da po prevzemu blaga kupec z artiklom ni zadovoljen oziroma je blago prejel poškodovano v nepoškodovani embalaži, ima pravico, da ga najkasneje v 30-ih dneh od dneva prejema, vrne po pošti na naslov Založba KRES d.o.o., Dunajska cesta 158, 1000 Ljubljana. Šteje se, da je vračilo pravočasno, če je bilo oddano v roku. Vse stroške, povezane z vračilom blaga, plača kupec. Za vrnjeno blago NE  sprejemamo pošiljk z odkupnino. Kupec mora blago vrniti v originalni nepoškodovani embalaži. Priložen mora biti tudi račun. Čeprav to ni obvezno, bomo veseli navedbe razloga za vračilo. V kolikor pa je poškodovana embalaža, se mora kupec pritožiti dostavni službi.

Če kupec v skladu z določili odstopi od pogodbe, mu prodajalec vrne vsa prejeta plačila. Vračilo plačil bo opravljeno najkasneje v 30-ih dneh po vračilu blaga. V kolikor izrazite željo po vračilu kupnine, vam bo le-ta vrnjena izključno preko nakazila na vaš osebni bančni račun, ki nam ga morate v postopku vračila pisno sporočiti.

Naročilo:
Želeno blago je možno poiskati po naslovu, avtorju, številki ISBN ali založniku. Zadostuje, da napišete samo znani del iskalnega kriterija (npr. ime avtorja, ali besedo iz naslova). Iskalnik se nahaja na vsaki strani. Rezultat iskanja je seznam, ki vam ga spletna knjigarna kupiknjigo.si pripravi na osnovi vpisanih kriterijev v hitrem oziroma naprednem iskalniku. Seznam je sortiran po abecedi naziva, lahko pa ga preuredite po različnih kriterijih, ki so navedeni v oknu "razvrsti rezultate". Odprite okno, izberite kriterij in razvrstite seznam s klikom na gumb "razvrsti".

Zahtevek za zamenjavo ali vračilo kupnine! 
Scroll to Top