0 - 0,00 €
Vaša spletna knjigarna

vprašanja in odgovori

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Spletno nakupovanje je marsikomu precej nepoznano. Da bi pregnali vaše strahove pred nakupom, smo vam pripravili najpogostejša vprašanja naših strank in pojasnila...
 

Spletna knjigarna KUPIKNJIGO.SI ponuja knjige iz svojega programa, ki je znan po kvalitetnih vsebinah, tako slikovnih kot besedilnih. Seveda ponujamo tudi širok izbor knjig vseh branž, za vse starosti, okuse in zahtevnosti bralcev, tako iz svojega kot tudi iz programa drugih kvalitetnih slovenskih založnikov.

Načeloma so vse knjige na zalogi in jih dobite na svoj naslov v treh delovnih dneh. V nasprotnem imamo dogovorjeno dobavo s strani naših partnerjev v 48 urah, tako da dejansko lahko dobite vsako naročeno knjigo v spletni knjigarni KUPIKNJIGO.SI, čeprav je ni na zalogi, v treh delovnih dneh. Seveda velja to le do razprodaje knjižnega naslova.

Osnovnemu iskanju knjižnih naslovov je namenjena ikona povečevala v desnem zgornjem kotu zaslona in se dejansko ponuja na vseh straneh spletne knjigarne kupiknjigo.si. Knjižni naslov lahko iščete po celotnem naslovu, eni besedi naslova in celo samo po jkorenu ene besede naslova.
V primeru pa, da naslova ne veste ali pa želite več raznolikih zadetkih, vam je na voljo 'Napredni iskalnik', ki ga najdete spodaj v nogi spletne knjigarne pod linkom 'Napredno iskanje'. V tem iskalniku lahko uporabite za iskanje knjižnih naslovov naziv knjige v celoti ali delno, EAN kodo, založnika, status knjige (nova knjiga, akcijska knjiga, arhivki izvodi, ...), in po avtorju, ilustratorju ali prevajalcu. 

Kljub temu, da resnično ponujamo v spletni knjigarni kupiknjigo.si kvaliteten izbor knjižnih naslovov različnih slovenskih založnikov, vedno obstaja nekaj, kar je vredno izpostaviti. Lahko je to knjiga, ki je ravnokar ugledala luč sveta, lahko je to kvaliteta, priljubljenost pri bralcih, poslanstvo same knjige, aktualnost tematike itd. ... ti in še mnogi drugi dejavniki bodo razlog, da vam kupiknjigo.si priporoča posamezen knjižni naslov.

Za boljšo informiranost, iskanje in preglednost posameznih skupin knjižnih del, so posamezni naslovi dodatno označeni:
NOVO - označuje novoizdane knjižne naslove ... zaradi določbe Zakona o enotni ceni knjige (Uradni list RS, št. 11/2014), skladno s katerimi je potrebno za vsako novo izdano knjigo določiti enotno ceno in jo označiti skladno z Zakonom o obveznem izvodu publikacij (Uradni list RS, št. 69/2006). Enotna cena knjige velja za vse končne kupce pod enakimi pogoji na celotnem ozemlju Republike Slovenije za obdobje šestih mesecev od dneva začetka prodaje knjige brez popustov.
AKCIJA - označuje knjižne naslove, ki jih je založnik pripravil za akcijsko prodajo po akcijskih cenah in akcijskih pogojih.
ARHIVA - označuje knjižne naslove, ki so že razprodani, vendar je založnik pripravljen ponuditi trgu arhivske izvode po arhivskih cenah, ki jih sam določi (po navadi je cena takih knjižnih izdaj med redno MPC in  trikratnikon MPC!)

Anketa je anonimna in služi zgolj temu, da lahko obiskovalcem spletne knjigarne kupiknjigo.si ponudimo boljši servis. Seveda pa zna biti za vas zanimivo tudi mnenje ostalih obiskovalcev spletne knjigarne in vas včasih presenetiti. Po glasovanju se namreč pokaže rezultat ankentiranja do trenutka, ko ste svoj glas dali sami.

Na povezavi KONTAKT lahko vedno napišete karkoli vas zanima glede delovanja spletne knjigarne ali knjižnih naslovov in dobite v najkrajšem možnem času odgovor ali razlago.

 

 

 

Scroll to Top