0 - 0,00 €
Vaša spletna knjigarna

plačilo in cene

PLAČILO IN CENE

Kupec lahko naročeno blago v spletni knjigarni kupiknjigo.si plača na naslednje načine: 

- Po predračunu: naročeno blago lahko plačate po predračunu, ki ga prejmete na vaš e-mail naslov ob zaključku oddaje naročila. Predračun lahko plačate preko katerekoli spletne banke ali s plačilom položnice na banki ali pošti. Pošiljka bo odposlana šele, ko bo vaše nakazilo vidno na našem transakcijskem računu. To je isti ali naslednji dan, odvisno od banke in ure nakazila.

- Po povzetju (trenutno ni možno!): naročeno blago plačate z gotovino poštarju ob prevzemu pošiljke. V primeru, da vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke plačate tudi ob prevzemu v vaši enoti Pošte Slovenije. Če izberete ta način plačila, bo pošiljka odposlana še isti ali naslednji dan (odvisno od ure naročila). Vsa naročila oddana do 15. ure bodo poslana še isti dan. Poštnim stroškom so v tem primeru dodani tudi manipulativni stroški v višini 1,00 €!

- S plačilnimi karticami:  urejamo možnosti plačevanja s kreditnimi karticami preko BANKART.

- Cene so enotne za celotni slovenski trg in vsebujejo 9,5% DDV.
Po zakonu o enotni ceni knjige (ZECK) je novim artiklom prvih šest mesecev po izidu kaznivo spreminjati ceno! Ravno tako je možno dajati popust do 20% za prednaročila. Po šestih mesecih pa je knjiga oproščena nadzora!

- Popusti so za vse člane kluba kupiknjigo.si (registrirani uporabniki!) v višini 10% za vse knjižne naslove Založbe KRES razen za novitete (ZECK) in arhivske naslove. Za knjižni program drugih založnikov se za popust ali akcije dogovarjamo z vsakim založnikom individualno in o tem obvestimo članstvo.

Popusti se ne seštevajo!

 

 

Scroll to Top