0 - 0,00 €
Vaša spletna knjigarna

knjiga za najmlajše

Zobovilka

Avtor: Barbel Spathelf
Illustrator: Susanne Szesny
Prevajalec: Andreja Sabati-Šuster

Katarina in Filip ne moreta verjeti svojim očem. V kopalnici se pred njima nenadoma prikaže majhna vila in jima razloži, kako zelo pomembno je, da si redno čistita svoje zobe.


Dobavljivost: Ni na zalogi

Redna cena: 30,00 €

Katarina in Filip ne moreta verjeti svojim očem. V kopalnici se pred njima nenadoma prikaže majhna vila in jima razloži, kako zelo pomembno je, da si redno čistita svoje zobe. Pa ne samo to! Zobovilka je polna zobne učenosti. Otrokoma pokaže, kako si zobe pravilno očistita ter se tako znebita nadležnih bakterij, poleg tega pa jima da še ta in oni koristen nasvet za nego zob. Naslednjega dne gresta Katarina in Filip z otroki iz vrtca na obisk k zobozdravnici. Ta otrokom pokaže zobno ordinacijo in vse naprave in pripomočke v njej ter jim tako hitro prežene strah pred neznanim. Ko si zvečer otroka čistita zobe, se spet prikaže Zobovilka.

S seboj prinese čudovito darilo – za vsakega novo zobno ščetko, in da bo tudi Katarina, ki še ne pozna na uro, vedela, koliko časa si mora ščetkati zobe, še čudovito peščeno uro. V knjigi je zajeto vse, kar moramo vedeti o sodobni negi zob: pravilno čiščenje, zdrava prehrana, obiski pri zobozdravniku.

Avtor Barbel Spathelf
Ilustrator Susanne Szesny
Prevajalec Andreja Sabati-Šuster
EAN koda 9788678232579
Založba Založba KRES
Število strani 32
Leto izida 2001
Vezava trda vezava
Promocija Razprodano
Scroll to Top