0 - 0,00 €
Vaša spletna knjigarna

priročnik

Tkanje življenja

Avtor: Mirjana Krizmanić
Prevajalec: Milan Žlof

Poti in stezice do življenjskega zadovoljstva in sreče


Dobavljivost: Na zalogi
(1-4 dni)

Redna cena: 17,90 €

Tkanje življenja je poljudno napisan psihološki priročnik za samopomoč, v katerem avtorica prof. dr. Mirjana Krizmanić taktno, korak za korakom, bralca sooča z življenjskimi resnicami, če je treba, tudi neprijetnimi. Brez pridiganja in podučevanja, kot da bi na klepetu ob kavi s toplo dobronamernostjo pripovedovala o vsakodnevnem življenju.

Krizmanićeva ne ponuja receptov, ampak skuša odpreti vrata k boljšemu razumevanju tega, kar nas osrečuje in zadovoljuje, zaradi česar je lahko življenje lepo in ga je vredno živeti. Govori o ozaveščanju ključnih stvari, da bi ustvarili temelje za ohranitev duševnega zdravja, in ponuja možne rešitve, ko se znajdemo v krizi ali težavah, med katerimi naj vsak poišče najustreznejšo za dosego zadovoljstva z življenjem. Avtorici z mehkobo pisanja in vtkanimi življenjskimi zgodbami uspe pri bralcu vzbuditi vtis, da nagovarja prav njega in govori prav o njem.

Mirjana Krizmanić je avtorica številnih strokovnih del in prispevkov s področja eksperimentalne in diferencialne psihologije in četudi (prvotno) ni imela namena napisati knjige s področja popularne psihologije, je vendarle s Tkanjem življenja pri bralcih vzbudila neverjeten odziv in je s tem delom postala na Hrvaškem tudi najbolj prodajana avtorica knjig s tega področja. V originalu je knjiga izšla leta 2009, preko pol milijona prodanih izvodov pa je zagotovo zgovoren podatek.

Avtor Mirjana Krizmanić
Ilustrator N/A
Prevajalec Milan Žlof
EAN koda 9789616468657
Založba V.B.Z.
Število strani 160
Dimenzija 20,00 x 13,50 x 1,30
Teža (g) 192
Leto izida 2012
Vezava mehka vezava
Koda artikla 1827
Promocija Vse
Scroll to Top