0 - 0,00 €
Vaša spletna knjigarna

naravoslovje

Seks v svetu narave

Avtor: Carin Bondar
Prevajalec: Miriam Drev

O spolnosti in parjenju z vseh strani


Dobavljivost: Na zalogi
(1-4 dni)

Redna cena: 24,90 €

Zgoščeno in zabavno raziskovanje »kljunčkanja«  v svetu narave!

Ste danes že pomislili na seks?
Seveda ste! Pri živih bitjih je to najbolj naravna reč, kar jih je. Ampak ali ste se kdaj vprašali, kako seksamo ljudje v primerjavi z drugimi žvercami?
Še zdaleč ne gre zgolj za vstavitev delca A v odprtino B. Seksualno življenje naših živalskih bratrancev in sestričen je vražje težavno, neskončno pestro in nemalokdaj nasilno. V epsko bitko med spoloma so vključeni kot britev ostri penisi, morilski kanibali in celo kemično orožje. 

Podobno kot ljudje morajo tudi živali najprej najti svojega idealnega partnerja. Se vam zdi, da se nam pri tem rado zatika? No, pa se izkažite, kadar so vam za petami plenilci, sredi nepredvidljivih ali smrtno nevarnih razmer. Šele po tem je na vrsti zahteva po uspešnem srečanju sperme in jajčeca. 

Si predstavljate, da počnete to reč, medtem ko vaš partner naklepa, da vas bo pokončal, ali pa vas drugi našpičeni samski osebki vztrajno poskušajo vreči iz sedla? Naslednja naloga je zagotoviti, da bodo potomci, ki so sad teh podvigov, dosegli spolno zrelost in poskrbeli za nadaljevanje cikla. Domislicam, kako to doseči, ne prideš do konca.

Pridružite se Carin Bondar na presenetljivem potovanju od pubertete do starosti križem po vsem živalskem kraljestvu – to bo za vedno spremenilo vaše ohlapne predstave o seksu v svetu narave.

Avtor Carin Bondar
Ilustrator Ne
Prevajalec Miriam Drev
EAN koda 978-961-6954-80-8
Založba UMCO
Število strani 387
Leto izida 2017
Vezava mehka vezava
Promocija Redni programi
Scroll to Top