0 - 0,00 €
Vaša spletna knjigarna

priročnik

Moč vaše podzavesti

Avtor: Joseph Murphy
Illustrator: Žiga Valetič
Prevajalec: Jedrt Maležič

V prelomni knjigi Moč vaše podzavesti, avtor dr. Joseph Murphy razkriva velik vpliv podzavestnega uma na vsa področja našega življenja.


Dobavljivost: Na zalogi
(1-4 dni)

Redna cena: 21,90 €

V prelomni knjigi Moč vaše podzavesti, avtor dr. Joseph Murphy razkriva velik vpliv podzavestnega uma na vsa področja našega življenja. Na jasen in enostaven način pojasnjuje, kako z enostavno spremembo načina razmišljanja doseči izjemne, pozitivne spremembe na katerem koli področju življenja. Podaja tehnike za osredotočanje uma in odpravljanje podzavestnih ovir, ki nam preprečujejo doseganje zaželenega – in zasluženega – uspeha. Neprecenljivi priročnik o umu je ključ do uspeha pri vzpostavitvi samozavesti, ustvarjanju harmoničnih odnosov, doseganju poklicnih uspehov, pridobivanju bogastva, zoperstavljanju strahovom in fobijam, odpravi slabih razvad, telesni ozdravitvi ter vsesplošni blaginji in sreči.

Dr. Joseph Murphy je bil rojen leta 1898 v okrožju Cork na Irskem. Obiskoval je jezuitsko šolo, vendar se je že kmalu odločil za selitev v Ameriko, kjer je imel več možnosti za raziskovanje idej in pridobivanje novih izkušenj. Posvetil se je farmaciji in bil uspešen lekarnar. Prevzela so ga različna azijska versta, ki jih je poglobljeno začel študirati, odpotoval je v Indijo. Po vrnitvi v ZDA je ustanovil svojo lastno cerkev, njegova nedeljska predavanja je poslušalo več kot 1.500 ljudi. Da bi dosegel zainteresirano poslušalstvo izven zidov cerkve, je začel z izjemno odmevnimi in poslušanimi tedenskimi radijskimi oddajami z več kot milijon poslušalcev

S svojimi raziskovanji in nauki je eden najpomembnejših osebnosti na področju raziskovanja človeškega potenciala in začetnik pisanja knjig s področja samopomoči in osebnostne rasti. Napisal je več kot trideset knjig. Knjiga Moč vaše podzavesti, je bila prvič objavljena leta 1963 in je nemudoma postala prodajna uspešnica. Prodanih je že na milijone izvodov, še vedno pa izhajajo po vsem svetu v široki paleti jezikov.
Avtor Joseph Murphy
Ilustrator Žiga Valetič
Prevajalec Jedrt Maležič
EAN koda 9789616468633
Založba V.B.Z.
Število strani 224
Dimenzija 24 x 16
Teža (g) 346
Leto izida 2011
Vezava mehka vezava
Koda artikla 1824
Promocija Informativno
Scroll to Top