0 - 0,00 €
Vaša spletna knjigarna

priročnik

OSHO - Ljubezen, svoboda, samost

Avtor: Osho Rajneesh
Prevajalec: Jedrt Maležič

Koan o odnosih


Dobavljivost: Ni na zalogi

Redna cena: 25,90 €

V knjigi Ljubezen, svoboda, samost boste našli svojstvene, radikalne in inteligentne poglede na vprašanja o ljubezni, graditvi odnosov in razlogih za neuspšne zveze, izvorih ljubosumja, spolnosti, svobodi, razlikovanju med ljubeznijo in poželenjem, samostjo in osamljenostjo ... Avtor utemeljuje, da se vse začne z ljubeznijo do sebe. Ljubezen se lahko zgodi edinole skozi svobodo v navezavi z globokim spoštovanjem do samega sebe in druge osebe. Je mar mogoče biti sam, a ne osamljen? Kje so meje, ki opredeljujejo poželenje v nasprotju z ljubeznijo, in ali lahko poželenje sploh kdaj preraste v ljubezen? Priložnost imamo začeti znova sami s seboj, svoje odnose z drugimi in najti izpolnitev ter uspeh za posameznika in za družbo kot celoto.

Oshove knjige so nastale kot transkripcije njegovih številnih predavanj in odgovorov na vprašanja publike. V knjigi se tako odraža pogovorni ton in humornost, katere se je Osho posluževal za ponazoritev svojih razmišljanj.

Osho je eden najbolj znanih in najprovokativnejših duhovnih učiteljev našega časa. Sprva je v sedemdesetih letih 20. stoletja pritegnil pozornost mladih na zahodu, ki so želeli doživeti meditacijo in preobrazbo. Več kot dve desetletji po njegovi smrti leta 1990, se vpliv njegovih naukov še naprej širi in najdeva iskalce vseh starosti v tako rekoč vseh državah sveta.

Avtor Osho Rajneesh
Ilustrator Ne
Prevajalec Jedrt Maležič
EAN koda 9789616468701
Založba V.B.Z.
Število strani 207
Dimenzija 23,5 x 15,5
Teža (g) 327
Leto izida 2014
Vezava mehka vezava
Koda artikla 1825
Promocija Razprodano
Scroll to Top