0 - 0,00 €
Vaša spletna knjigarna

roman

Zmagovalec je sam

Avtor: Paulo Coelho
Prevajalec: Barbara Juršič

Zmagovalec je sam je slika sveta, v katerem živimo. Zgodba se odvije v 24-ih urah na filmskem festivalu v Cannesu. Producenti, filmski igralci, top manekenke, modni kreatorji ...


Dobavljivost: Na zalogi
(1-4 dni)

Redna cena: 19,90 €

Zmagovalec je sam je slika sveta, v katerem živimo. Zgodba se odvije v 24-ih urah na filmskem festivalu v Cannesu. Producenti, filmski igralci, top manekenke, modni kreatorji ... in serijski morilec, ki bleščavo sliko glamurja premakne v zakulisje festivalskega dogajanja. Prikaže se Supersloj, elita, ki določa smernice in potek današnjega časa.


Uspešni ruski podjetnik obišče Cannes z namenom, da bi pritegnil pozornost svoje bivše žene. Človek strasti in hladne inteligence pokaže svojo najtemnejšo plat, poda se na nenavaden pohod nasilja. Ob tem pohodu se izrisujejo liki protagonistov, pripadnikov Supersloja in ambicioznežev, ki v tej druščini želijo sijati.

Skozi hedonistično igro »zmagovalcev sodobnega življenja« Paulo Coelho opozori na krizo vrednot, ki so osredotočene predvsem na zunanjost. Tako je napisal roman, ki se bere kot kriminalka in prebere na dušek.

Avtor Paulo Coelho
Ilustrator Ne
Prevajalec Barbara Juršič
EAN koda 9789616468527
Založba V.B.Z.
Število strani 315
Dimenzija 20,80 x 14,00 x 2,5
Teža (g) 400
Leto izida 2009
Vezava mehka vezava
Koda artikla 1829
Promocija Informativno
Scroll to Top