0 - 0,00 €
Vaša spletna knjigarna

priročnik

Tkanje življenja

Avtor: Mirjana Krizmanić
Prevajalec: Milan Žlof

Poti in stezice do življenjskega zadovoljstva in sreče


Dobavljivost: Na zalogi
(1-4 dni)

Redna cena: 17,90 €

Tkanje življenja je poljudno napisan psihološki priročnik za samopomoč, v katerem avtorica prof. dr. Mirjana Krizmanić taktno, korak za korakom, bralca sooča z življenjskimi resnicami, če je treba, tudi neprijetnimi. Brez pridiganja in podučevanja, kot da bi na klepetu ob kavi s toplo dobronamernostjo pripovedovala o vsakodnevnem življenju.

Krizmanićeva ne ponuja receptov, ampak skuša odpreti vrata k boljšemu razumevanju tega, kar nas osrečuje in zadovoljuje, zaradi česar je lahko življenje lepo in ga je vredno živeti. Govori o ozaveščanju ključnih stvari, da bi ustvarili temelje za ohranitev duševnega zdravja, in ponuja možne rešitve, ko se znajdemo v krizi ali težavah, med katerimi naj vsak poišče najustreznejšo za dosego zadovoljstva z življenjem. Avtorici z mehkobo pisanja in vtkanimi življenjskimi zgodbami uspe pri bralcu vzbuditi vtis, da nagovarja prav njega in govori prav o njem.

Mirjana Krizmanić je avtorica številnih strokovnih del in prispevkov s področja eksperimentalne in diferencialne psihologije in četudi (prvotno) ni imela namena napisati knjige s področja popularne psihologije, je vendarle s Tkanjem življenja pri bralcih vzbudila neverjeten odziv in je s tem delom postala na Hrvaškem tudi najbolj prodajana avtorica knjig s tega področja. V originalu je knjiga izšla leta 2009, preko pol milijona prodanih izvodov pa je zagotovo zgovoren podatek.

Avtor Mirjana Krizmanić
Ilustrator Ne
Prevajalec Milan Žlof
EAN koda 9789616468657
Založba V.B.Z.
Število strani 160
Dimenzija 20,00 x 13,50 x 1,30
Teža (g) 192
Leto izida 2012
Vezava mehka vezava
Koda artikla 1827
Promocija Informativno
Scroll to Top