0 - 0,00 €
Vaša spletna knjigarna

LOGIN5 APHRODITE

Kdo je napravil Vidku srajčico?

Avtor: Fran Levstik
Illustrator: Dreja Novak

Zgodba za vse generacije, ki nosi globoka sporočila ljubezni, enakovrednosti, upanja in poguma. Posodobitev: Vesna Milek


Dobavljivost: Na zalogi
(1-4 dni)

Redna cena: 13,00 €

Redna cena: 13,00 €

"Kdo je napravil Vidku srajčico?" že več kot stoletje nosi otrokom upanje in prebuja Ljubezen do narave in živali. Tokrat prihaja v novi preobleki, a z enakim globokim sporočilom, da sta pomoč in podpora na voljo vsakomur od nas.

Svet, v katerem živimo, kliče po spremembah in bolj kot kadarkoli potrebuje novo vizijo, kjer ljubeče skrbimo drug za drugega, in kjer si med seboj na stežaj odpiramo vrata ljubezni in enakovrednosti. 

Posodobljena zgodba izpod peresa Vesne Milek bo približala čutenje ljubezni do narave in vseh bitij v njej. Srce bo odprla tako najmlajšim kot starejšim bralcem. Ilustracije Dreje Novak bodo zaokrožile doživljanje knjige in dodale kanček čarobnosti že tako čudoviti zgodbi.


Pravljica "Kdo je napravil Vidku srajčico" je bogatila življenja mnogih generacij otrok in jim nosila upanje in prebujala Ljubezen do narave in živali. Zdaj prihaja v novi preobleki, a z istim globokim sporočilom Ljubezni in Upanja, da sta pomoč  in podpora na voljo vsakomur od nas.

J.Amadea Demšar


O avtorju

Vesna Milek, pisateljica in novinarka Dela, že več kot dve desetletji s poglobljenimi intervjuji in članki v Sobotni prilogi Dela zaznamuje slovenski medijski prostor, zadnjih pet let tudi kot avtorica in voditeljica oddaje na TVS Od blizu in oddaje Rdeče in črno na M-soseska.tv. Je avtorica romanov Kalipso, Če in biografskega romana Cavazza, ter knjig Razpoložena za Pariz in Ogledala.

Na povabilo Ize Sie Login je posodobila otroško klasiko Frana Levstika Kdo je napravil Vidku srajčico? tudi zato, ker je, kot pravi sama, to ena njenih najljubših zgodb, ker govori o solidarnosti, sodelovanju in ljubezni do vseh živih bitij.

 

Avtor Fran Levstik
Ilustrator Dreja Novak
Prevajalec Ne
EAN koda 978-9925-7731-5-2
Založba Login5 Aphrodite
Število strani 48
Leto izida 2021
Vezava trda vezava
Promocija Novo
Scroll to Top