0 - 0,00 €
Vaša spletna knjigarna

psihologija in psihiatrija

Kdaj

Avtor: Daniel H. Pink
Prevajalec: Anja Radaljac

Znanstvene skrivnosti natančne izbire pravega trenutka


Dobavljivost: Na zalogi
(1-4 dni)

Redna cena: 24,90 €

Vsi se soočamo z neskončnim nizom odločitev v času. Kdaj zamenjati službo? Kdaj se poročiti? Kdaj sporočiti slabe novice? Večino teh odločitev sprejemamo intuitivno ter na podlagi raznih namigov in ugibanj. V knjigi Kdaj pa nas svetovno znani avtor Daniel H. Pink nadrobno pouči, da večina tovrstnega odločanja vsebuje napačen pristop.

Vsi mislimo, da je pravi trenutek ključen pri naših odločit­vah, njegova izbira pa celo neke vrste umetnost. Pink trdi drugače: odločanje v pravem trenutku je v resnici znanost. S primeri iz psihologije in biologije, z raziskavami s področja nevroznanosti in ekonomije, nam avtor v knjigi Kdaj razkrije, kako pristopiti k življenju in delu v smislu izbire pravega trenutka.

Zakaj lahko specifičen razpored odmorov zelo pripomore k rezultatom učencev na testih? Kako in zakaj lahko zablesti povprečna oseba? Kako lahko zaključki sestankov pripomorejo k zvišanju motivacije? In, seveda; ali lahko čas postane naš prijatelj, namesto da je naš stalni nasprotnik? 

Fascinantna, napeta in tudi praktično uporabna knjiga o odločanju v pravem trenutku, prinaša veliko idej in trajnih nasvetov, ki bodo spremenili vaš pogled na preteklost, sedanjost in prihodnost.

Avtor Daniel H. Pink
Ilustrator Ne
Prevajalec Anja Radaljac
EAN koda 978-961-7050-30-1
Založba UMCO
Število strani 323 strani
Leto izida 2019
Vezava trda vezava
Promocija Redni programi
Scroll to Top