0 - 0,00 €
Vaša spletna knjigarna

strokovna literatura

IZA IN SAMOROG

Avtor: Dani Polajnar

Iza in Samorog,


V 7 letih do miljardne prodaje


Pot poslanstva Sama in Ize Sie Login


Dobavljivost: Na zalogi
(1-4 dni)

Redna cena: 25,00 €

Poslovni roman Iza in Samorog popelje bralca skozi šprinterski vzpon tehnološkega podjetja, ustanovljenega v Sloveniji in prodanega kitajskim investitorjem za 1 milijardo dolarjev. To ni povprečna poslovna pravljica. Napisano po resnični zgodbi Sama in Ize Login, prvega poročenega para na svetu, ki je dosegel to raven uspeha.

Med platnicami boste našli:

  • MISELNOST ONKRAJ PROFITA, ki je za ustanovitelje samoroškega podjetja pomenila ključno prednost na poti do 5 milijard prenosov njihovih aplikacij. Kljub temu, da na začetku niso vedeli niti, kaj točno bodo sploh prodajali.

  • ŠČEPEC DUHOVNEGA. Ta zgodba o uspehu je bila manifestirana vnaprej. Ustanovitelji so si zadali (pre)drzno visoke cilje in jih na koncu presegli za 10-krat. Trajalo je točno toliko dolgo, kot so načrtovali—7 let, skoraj do dneva.

  • FLASHLIGHT MODEL na preprost način kot gradnike svetilke predstavi vse sestavne dele katerekoli organizacije, ki deluje na “samoroški” način. V bitki preverjeno neprebojen model za vzpostavitev močne kulture podjetja.

  • LJUBEZENSKA ZGODBA Ize Sie in Sama Login, prvega para na svetu, ki je skupaj zgradil “samoroško“ podjetje.

O avtorju

Dani Polajnar je tekel 7-letni šprint ob boku Sama in Ize Sie Login kot priznan strokovnjak za team buildinge. Njegovo poglobljeno razumevanje ljudi, motivacije in dinamike znotraj skupin je podarilo knjigi njeno prepoznavno lastnost—”insajderski” občutek, da knjiga pozna in nagovarja bralčeve misli. Pozorni bralci bodo našli Danijev lik skrit v zgodbo kot vodja električno-nabitega spektakla v operni hiši; oziroma nečesa, čemur Dani preprosto reče “team building”.

Avtor Dani Polajnar
Ilustrator Ne
Prevajalec Ne
EAN koda 978-9925-7731-7-6
Založba Login5 Aphrodite
Število strani 290
Leto izida 2021
Vezava trda vezava
Promocija Redni programi
Scroll to Top