0 - 0,00 €
Vaša spletna knjigarna

priročnik

Dar disleksije

Avtor: Ronald D. Davis, Eldon M. Braun
Illustrator: Mia Sutter, Philip C. Davis
Prevajalec: Nives Skamlič

S težavami, ki jih povzroča disleksija, se sooča vse več otrok in mladostnikov. V večini primerov nastopijo negativne posledice disleksije prav v najbolj občutljivem razvojnem obdobju otroka – prvi razredi osnovne šole, ko se učenec začne spopadati z branjem.


Dobavljivost: Na zalogi
(1-4 dni)

Redna cena: 21,90 €

S težavami, ki jih povzroča disleksija, se sooča vse več otrok in mladostnikov. V večini primerov nastopijo negativne posledice disleksije prav v najbolj občutljivem razvojnem obdobju otroka – prvi razredi osnovne šole, ko se učenec začne spopadati z branjem. Prikrajšanost in izkušnje neuspešnosti lahko povzročijo pri otroku z disleksijo, poleg takoj vidnih težav pri branju in zaostajanju v dojemanju učne snovi, še veliko globlje reze v otrokovo samopodobo in samozavest.
Dar disleksije prinaša preprost in zelo sistematično pripravljen program obravnave otrok, ki temelji na avtorjevem spoznanju o drugačnih načinih zaznavanja teh otrok.
Ob pravilni obravnavi, katere preprosto in uspešno pot nam predstavlja knjiga Dar disleksije, v relativno kratkem času odpravimo težave in dosežemo, da odpre disleksija osebam vrsto možnosti, ki jih oseba brez disleksije nima.  

Avtor Ronald D. Davis, Eldon M. Braun
Ilustrator Mia Sutter, Philip C. Davis
Prevajalec Nives Skamlič
EAN koda 9789616468473
Založba V.B.Z.
Število strani 259
Dimenzija 23,5x15,5
Teža (g) 350
Leto izida 2008
Vezava trda vezava
Koda artikla 1821
Promocija Informativno
Scroll to Top