0 - 0,00 €
Vaša spletna knjigarna

za odrasle

Šport po meri otrok in mladostnikov

Avtor: Branko Škof

Šport v otroštvu in času odraščanja je najboljša naložba za življenje. Toda šport otrok in mladine spremljajo tudi številne dileme in problemi!


Dobavljivost: Ni na zalogi

Redna cena: 50,00 €

Šport v otroštvu in času odraščanja je najboljša naložba za življenje. Toda šport otrok in mladine spremljajo tudi številne dileme in problemi:

  • (pre)zgodnja specializacija in vključevanj mladih v tekmovalni šport,
  • pojav otroškega gladiatorstva,
  • nehumano ravnanje – telesno in duševno nasilje nad mladimi v športu, itd.

 Namen knjige je predvsem iskanje odgovorov na vprašaje kako s pedagoškega in vsebinskega vidika ravnati z mladimi športniki, da bodo lahko v največji meri razvili svoj športni in življenjski potencial. Knjiga Šport po meri otrok in mladostnikov obsega 21 poglavij, ki so delo 11 priznanih, doma in v tujini uveljavljenih strokovnjakov s področja medicine, psihologije, pedagogike in kineziologije. Knjiga je koristna učiteljem športne vzgoje na vseh ravneh vzgojno–izobraževalnega procesa, profesorjem in študentom programov športne vzgoje na pedagoških fakultetah, zdravstvenim delavcem, trenerjem in vaditeljem ter tudi staršem. Skratka, vsem tisti, ki so tako ali drugače povezani z delom z mladimi v šolah, športnih društvih, klubih, in drugje.

Avtor Branko Škof
Ilustrator Ne
Prevajalec Ne
EAN koda 9789616583350
Založba Privatna zbirka
Število strani 32
Leto izida 2007
Vezava trda vezava
Promocija Arhiv
Scroll to Top