0 - 0,00 €
Vaša spletna knjigarna

LOGIN5 APHRODITE

LOGIN5 APHRODITE


V sodelovanju z Anino Zvezdico in Botrstvom
bomo z vašo pomočjo te praznike skupaj razveselili otroke po Sloveniji.
Za vsako prodano knjigo KDO JE NAPRAVIL VIDKU SRAJČICO?,
izdano v založbi Login5 Aphrodite, bomo eno knjigo podarili.
Dobrodelna akcija 1 kupite 1 podarite velja v času od 15.11. do 31.12.2021.

iza_in_samorog

Dani Polajnar |
priznan strokovnjak za team buildinge

Poslovni roman Iza in Samorog popelje bralca skozi šprinterski vzpon tehnološkega podjetja, ustanovljenega v Sloveniji in prodanega kitajskim investitorjem za 1 milijardo dolarjev. To ni povprečna poslovna pravljica. Napisano po resnični zgodbi Sama in Ize Login, prvega poročenega para na svetu, ki je dosegel to raven uspeha. Med platnicami boste našli: MISELNOST ONKRAJ PROFITA, ki je za ustanovitelje samoroškega podjetja pomenila ključno prednost na poti do 5 milijard prenosov njihovih aplikacij. Kljub temu, da na začetku niso vedeli niti, kaj točno bodo sploh prodajali. ŠČEPEC DUHOVNEGA. Ta zgodba o uspehu je bila manifestirana vnaprej. Ustanovitelji so si zadali (pre)drzno visoke cilje in jih na koncu presegli za 10-krat. Trajalo je točno toliko dolgo, kot so načrtovali—7 let, skoraj do dneva. FLASHLIGHT MODEL na preprost način kot gradnike svetilke predstavi vse sestavne dele katerekoli organizacije, ki deluje na “samoroški” način. V bitki preverjeno neprebojen model za vzpostavitev močne kulture podjetja. LJUBEZENSKA ZGODBA Ize Sie in Sama Login, prvega para na svetu, ki je skupaj zgradil “samoroško“ podjetje.

kdo_je_napravil_vidku_srajcico
 
Vesna Milek
pisateljica in novinarka Dela

Zgodba za vse generacije, ki nosi globoka sporočila ljubezni, enakovrednosti, upanja in poguma. “Kdo je napravil Vidku srajčico?“ že več kot stoletje nosi otrokom upanje in prebuja Ljubezen do narave in živali.

Tokrat prihaja v novi preobleki, a z enakim globokim sporočilom, da sta pomoč in podpora na voljo vsakomur od nas. Svet, v katerem živimo, kliče po spremembah in bolj kot kadarkoli potrebuje novo vizijo, kjer ljubeče skrbimo drug za drugega, in kjer si med seboj na stežaj odpiramo vrata ljubezni in enakovrednosti.

Posodobljena zgodba izpod peresa Vesne Milek bo približala čutenje ljubezni do narave in vseh bitij v njej. Srce bo odprla tako najmlajšim kot starejšim bralcem.

Ilustracije Dreje Novak bodo zaokrožile doživljanje knjige in dodale kanček čarobnosti že tako čudoviti zgodbi.

DOBRODELNA AKCIJA!

Scroll to Top